Pages

Kembara Kuju Hanakoen

Di awal musim bunga SPRING kata orng tu.. kami berkesempatan mengikuti rombongan kembara Kuju Hanakoen yang diketuai oleh Sohiful. Rombongan yang di sertai 4 keluarga meninggalkan memori yang indah pada SPRING 2010.. Ikuti coretan detik kenangan terindah dibumi Allah..
Persingahan pertama untuk ke toilet jer.. dah sempat lagi main keretapi diorang nie

sementara yang lain sibuk kat toilet why not abadikan kenangan kat sini dgn bunga2 nie

OTW ke Kuju singgah sebentar kat Hot Spring.. busuk giler bau larva gunung berapi ni. Angah awal dah tak nak ikut sebab bau busuk nak muntah kata dia

adik ain mcm biasa tak lepaskan peluang nak rakam memori kat sini

ini la dinamakan sepakat membawa berkat.. sorang sikit campur2 jadi banyak dah nie. Yang penting tu nak tunjuk nasi hujan panas dan kek kacang tu .. ini hasil tangan umi

makan2 tambah2 kasi penuh perut dulu, kembara belum menuju kesasaran lagi..

perut dah kenyang boleh posing kejap.. abahhhh click!!!

ade tiga empat pokok pun jadi la... mana nie kata byk tulip kat sini

Sesekali berdua

Bosannyer.. bila abah dgn umi nak habis bergambar nie..

Umi join sekaki ambik gambar dengan kami

Umi dah blah .. heheh tinggal kami jer dan abg din

Tak jumpa lagi nie tempat banyak bunga tulip nie.. tak de bunga tulip ini pun jadi la..

kat sini mmg banyak bunga tulip.. ape lagi posing sekali lagi Umi..

adik Ain pun nak juga bergambar dalam kawasan bunga tulip nie

Ini jer yang ada yang lain entah kemana..

Sampai ketengah hutan main.. padan cari tak jumpa time nak bergambar tadi

Bunga tulip yang memang tak ada di Malaysia yang menjadi buruan pengemar bunga.


Kenangan bersama rombongan kembara ke Kuju Hanakoen di abadi dalam potrait terakhir....

Moga kembara silatu'rahim kembali lagi

Sara Chan ke Shōgakkō

Qaisara dah tempuh alam baru iaitu alam persekolahan. Walaupun tak paham Nihon-go namun ke sekolah tetap macam biasa. Ini bingkisan dari Najima..
First day di Najima Shougakkou. Bergambar kenangan dengan guru kelas dan pengetua.. lain benar dari malaysia nie.

Pergi sendiri balik pun sendiri.. ini training mcm mana nak balik rumah

Senyum.. seronok ke sekolah la tu


Kebetulan hari hujan boleh posing guna payung..


Posing lagi kakak


Kaban bukan gaban... ini la beg sekolah Sara. Mmg berat hampir sekilo beratnya.



Ini bekas bento Sara.. semua pink







Fuku3M Family Day

Tak sabar nak kongsi keseronokan berfamily Day di pantai Keya Fukuoka.. Banyak perkara yang menarik untuk dijadikan tatapan keluarga di Malaysia.

Ini sebahagian peristiwa yg sempat dirakam....

kakak dan adik ain sampai jer terus main pasir.. Suka betul depa nie main pasir.

Abg. cik Aqil.. biasa la bab main pasir juara la dia.. umi yang rakam gambar nie




umi.. dengan gaya tersendiri..

susah betul nak ambil gambar angah nie.. ini jer yg ok

Belum apa2 lagi dah kelaut.. munjur ada cik aini tgk2 kan..


kawan sejati... hahah kat hokoen pun depa kawan juga


anak2 lain jangan harap nak dpt ambil gambar bersama. adik ain peneman setia umi...

control Angah.. jangan bagi jatuh... angah bab main mmg suka dia


Kakak tunjuk kat kawan2 mcm mana nak main game dari iphone.. habis bateri iphone abah..


Hadiah kemenangan lari ikat kaki.. Hakozaki team mmg hebat la...


mencari view sesuai utk ambik gambar ramai sat lagi...


dah selesai semua moh bergambar... inilah warga 3M di Fukuoka


inilah kaum ibu dan bakal jadi ibu.... selamat hari ibu semuanya


kaum bapa pun nak juga la..... masing2 dah usung anak dah, siap ada pinjam ank org... hehhehe


dan yang last sekali... ini ha..
adik2 bujang... semua control hensom ...


Tahniah kepada semua terutama penganjur.. tahun depan buat lagi.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...